عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

مشهد پیشتاز در خاورمیانه| تولید ۶۰۰ کیلو وات ساعت برق از زباله در ۶ ماه

  • کد خبر: ۴۵۳۷۰
  • ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
مشهد پیشتاز در خاورمیانه| تولید ۶۰۰ کیلو وات ساعت برق از زباله در ۶ ماه
معاون خدمات شهری شهردار مشهد از تولید ۶۰۰ کیلو وات ساعت برق، در نیروگاه بیوگاز سوز مشهد به عنوان اولین مرکز تولید برق از گاز تولید شده در مراکز دفن زباله، در سطح خاورمیانه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهردار مشهد از تولید ۶۰۰ کیلو وات ساعت برق، در نیروگاه بیوگاز سوز مشهد به عنوان اولین مرکز تولید برق از گاز تولید شده در مراکز دفن زباله، در سطح خاورمیانه خبر داد.

مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار کرد: تغییرات آب و هوایی و گرم شدن زمین در حال حاضر یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی دنیاست و در این میان انتشار گازهای گلخانه‌ای و به ویژه گاز متان که از مراکز دفن پسماندهای شهری متصاعد می‌شود در این زمینه نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

وی افزود: یکی از راه‌های کاهش اثرات این گازها، جمع آوری آنها در مراکز دفن پسماند و سوزاندنشان در یک سیستم بازیافت انرژی است که در همین راستا در سال ۸۸ اولین نیروگاه بیوگاز سوز خاورمیانه در محل دفن زباله‌های شهر مشهد به بهره برداری رسید.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد ادامه داد: این نیروگاه، یکی از مدرن ترین نیروگاه‌های بیوگاز سوز دنیا است که توانسته بخش قابل توجهی از اثرات مخرب زیست محیطی گاز متان تولید شده در محل دفن زباله‌ها را کاهش دهد.

وی تصریح کرد: در این روش پس از بررسی و برآورد میزان بیوگاز قابل استحصال از محل دفن، نسبت به احداث چاه‌های بیوگاز، خطوط جمع آوری، انتقال و متعاقباً نسبت به ایستگاه گاز و مولدها اقدام می‌شود و گاز استحضار شده پس از جمع آوری به محل نیروگاه بیوگاز سوز مشهد واقع در مجتمع صنعتی شماره یک بازیافت منتقل می‌شود.

یعقوبی افزود: احداث این نیروگاه یکی از نقاط مثبت زیست محیطی شهر مشهد است و به طور میانگین روزانه ۱۲۰۰۰ کیلو وات ساعت برق، در این نیروگاه تولید می‌شود که برق تولیدی در اختیار ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق) قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: با استفاده از گاز تولید شده در محل دفن پسماندهای شهری، در سال ۹۸، بیش از چهار میلیون کیلووات ساعت برق تولید شد و از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه نیز، بالغ بر دو میلیون کیلو وات ساعت برق در نیروگاه بیوگاز سوز مشهد تولید شده است.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد اظهار کرد: با توجه به پیشتاز بودن مشهد در موضوعات زیست محیطی شهری، مطالعات احداث نیروگاه بیوگاز سوز سه مگاواتی در محل دفن پسماند شهری واقع در جاده میامی انجام شده و در حال آماده سازی اسناد فراخوان‌های لازم برای اجرای آن هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->